Etiket Sonuçları: MERSİN

Tarsus Kubat Paşa Medresesi gezisi düzenlendi, Bu gezide, öğrencilerimize eski ve yeni arasındaki gelişimsel farklılık ve benzerlikler anlatıldı. Sosyal yaşamda ihtiyaç duyulan veya problem olarak görülen alanlarda el becerilerinin zanaatle birleşerek harika kompozisyonlar oluşturabildiği belirtildi. Proje koordinatörü Metin Süren Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kütüphane gezsi düzenlenerek kitap alma, kayıt olma, kitap ödünç alma, ders çalışma ve araştırma yöntem ve teknikleri konularında farkındalık yaratma hedeflenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz

Kas

Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında okulumuzun kasım ayı etkinlik planında yer alan Tarsusun yöresel lezzetlerinin tanıtımı ve tarihi Tarsus evleri ziyareti gerçekleştirildi.

Ekm

Kültürün İzinde Mersin Projesi Tanıtım toplantısı kapsamında Şube Öğretmenler Kuruluna proje koordinatörü Metin Süren tarafından sunum yapıldı.

Ekm

Kültürün İzinde Mersin Projesi kapsamında Tarsus'un kurtuluşunda yer alan Gazi Mevlüt Çakır amcamızı okulumuzda öğrencilerimizle buluşturduk. Emeği geçen proje koordinatörümüz Metin Süren ve Öğrencilerimize teşekkür edersiz.