Etiket Sonuçları: OKUL

May

İmam Hatip Okulları tanıtım faaliyetleri kapsamında okulumuzu ziyarete gelen Ahmet Zeki Şanlı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine okulumuzu tanıttık. Okulumuz İmkanları hakkında bilgi verdik.

Ekm

Okulumuzda İmam hatipli olmanın önemi konulu söyeleşi gerçekleştirildi. Emeği geçen Tarsus İlçe müftülük personelimize ve İlçe Müftümüze teşekkür ederiz

Ekm

Okulumuz bahçesindeki tören alanınında bulunan OKU görseline ait alanlar yeniden çizildi. Sınıf yerleşim düzeninini gösteren sınıf şubue yerleri beyaz boya ile yeniden boyandı. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmnimiz Muazzez Altındal ve İstikllal İho Müdür Yardımcısı Osman Payık'a ve öğrecilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri yeni başkanlarını seçti. Çok sayıda adayın girdiği seçimi 12/E sınıfı öğrencilerinden Enes Burak GÖNÜLTAŞ kazandı.