Etiket Sonuçları: proje

May

Okuyorum Projesi kapsamında Mustafa Kutlu'nun Uzun Hikaye isimli kitabının değerlendirme çalışması kapsamında Proje kordinatörü, Edebiyat Öğretmeni Ümit Yıldız ve okuma takımında yer alan öğrencilerimiz bir araya geldiler.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün önderlik ettiği ''Okuyorum Projesi'' okulumuzda da yürütülmeye başlandı. Proje drektörü Ümit Yıldız ve TDE öğretmenelerinin katkiları ile belirlenen kitaplar okuma takımına seçilen öğrenciler tarafından okunacaktır. Katkı sunan tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Tarsus Kubat Paşa Medresesi gezisi düzenlendi, Bu gezide, öğrencilerimize eski ve yeni arasındaki gelişimsel farklılık ve benzerlikler anlatıldı. Sosyal yaşamda ihtiyaç duyulan veya problem olarak görülen alanlarda el becerilerinin zanaatle birleşerek harika kompozisyonlar oluşturabildiği belirtildi. Proje koordinatörü Metin Süren Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kütüphane gezsi düzenlenerek kitap alma, kayıt olma, kitap ödünç alma, ders çalışma ve araştırma yöntem ve teknikleri konularında farkındalık yaratma hedeflenmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz

Tarsuslu resim sanatçısı Nurettin Gözen’in Resim sergisi öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.