Ünal DEMİR - Müdür

1962 Yılında Kahramanmaraş ili Afşin ilçesi Çobanbeyli kasabasında dünyaya geldi. İlkokulu kasabasında bitirdi. Ortaokulu Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinde, Liseyi Antalya İmam Hatip Lisesinde 1981 Yılında bitirdi. Aynı Yıl Selçuk Üniversitesi Konya İlahiyat Fakültesine girdi ve 1985 Yılında Mezun oldu.

1986 Yılında Mardin ili Gercüş ilçesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladı. YİBO’da 1992 yılına kadar Müdür Yardımcısı ve Müdür Vekili olarak görev yaptı. 1992 Yılında Tarsus İbrahim Kozacıoğlu Ortaokuluna Din Kültürü  ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Olarak atandı. 1994 Yılında Tarsus İmam Hatip Lisesine Müdür Yardımcısı olarak atandı. 1998 Yılında Müdür Başyardımcısı oldu. 2004 Yılında Tarsus Kasım Ekenler İlköğretim Okuluna Müdür olarak görevlendirildi. 29 Ağustos 2010 tarihinde Tarsus Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür olarak atanan Ünal DEMİR Müdürlük görevini 02 Temmuz 2019 tarihine kadar yürütmüştür. Aynı tarihte Barboros Hayrettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine Müdür olarak atanmış ve halen bu görevini yürütmekte olup 2 çocuk Babasıdır.