RIFAT KARAMAN - Müdür Başyardımcısı

01.08.1975 yılında Diyarbakır Çüngüş İlçesi yeni köy mahallesinde dünyaya geldi. İlkokulu Mersin Tarsus ilçesi Mithat paşa ilkokulunda bitirdi. Daha sonra ortaokul ve lise öğrenimimi Tarsus Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı.1993 yılında mezun oldu. Daha sonra Ankara üniversitesi İlahiyat Fakültesinde öğrenim gördü. Üniversiteden 1998 yılında mezun oldu. 2017 yılında Öğrenci affından yararlanarak Temel İslam Bilimleri Kelam ABD dalında yüksek lisans yaptı. Mezuniyetim sonrasında bir müddet çeşitli okullarda ücretli öğretmenlik yaptı. Daha sonra Diyanet işleri Başkanlığına bağlı Mersin/ Çamlıyayla ilçesi Kesecik ve Ergene mahallelerinde İmam hatiplik, Çamlıyayla İlçe Müftü Vekilliği görevlerinde bulundu.2004 yılında kurumlar arası nakil yolu ile Diyarbakır Merkez Bağlar İlçesi Beyaz Tebeşir İlköğretim okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak naklen atandı.2007 yılında Tarsus Pakize Bayraktar İlköğretim okuluna atandı. Tarsus’ta çeşitli okullarda görev yaptıktan  sonra Tarsus Barbaros Hayrettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yönetici olarak atandı. Halen bu görevini sürdürmektedir.