Ekm

Okulumuzda deprem konusunda çeşitli bilgilendirmeler yapılarak deprem tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Danışma Kurulu toplantısı 11.10.2023 tarihinde danışma kurulunda bulunan üyeler ile Okul Müdürü Ünal DEMİR başkanlığınada yapıldı. Okulun akademik başarısının arttırılamsı noktasında çeşitli kararlar alındı. DYK kurslarının etkinde bir şekilde uygulamaya geçirilmesi . Performans sınavlarının çeşitliliğinin arttırılması. Okur Yazar söyleşilerinin gerçekleştirilmesi, Akademisyenlerle buluşma vb. gibi.

Ekm

Hedef 2024 YKS Projesi Eylem Planında öngörülen çalışmalardan birisi olan proje Tanıtım Broşürleri ve Afişler hazırlandı.

Ekm

Hedef 2024 YKS projesi kapsamında okul zümre başkanı öğretmenlerimizle Hedef 2024 Eylem Planında gerçekleştirilecek olan faaliyetlere ilşkin planlamalar yapıldı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz, rehberlik ve araştırma merkezinin geliştirmiş olduğu veli ve öğrenci memnuniyetini belirleme anketini uyguladı. Anket sonuçlarına göre iyileştirme çalışmaları planlanacaktır.

Kas

Okul rehber öğretmenimiz İpek KAHRAMAN, öğrencilerimize Teknoloji Bağımlılığı konulu seminer çalışması yaptı.

Kas

Öğrencilerimizin sağlıklarını korumak amacıyla okulumuz beden eğitim öğretmeni Muazzez ALTINDAL'ın rehberliğinde beslenme-obezite ve spor ile ilgili videolar izletildi.

Kas

K.Kerim ve Hitabet ve Mesleki Uygulama derslerinin gereği olarak 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin vaizlik, Kuran Kursu Öğreticiliği gibi  staj uygulamalarının 1. Dönem planlaması yapıldı.

Kas

Rehber öğretmenimiz İpek KAHRAMAN tarafından okulumuzun tüm öğrencilerine yönelik motivasyon, akademik başarıyı arttırma, verimli ders çalışma teknikleri konulu seminer verildi.

Kas

Okulda yaşanan sorunların tespiti ve bu sorunların çözümüne yönelik istişareler yapıldı.

Kas

Okulumuzda farkındalık oluşturmak amacıyla sahabe isimleri, bilim, medeniyet, hikmet, sanat ve spor dünyamızdan önde gelen şahsiyetlerin isimleri dersliklerimize verildi.

May

Okulumuzda öğrencilerimizin serbest zaman etkinlikleri kapsamında faaliyet yapabilecekleri hobi alanları oluşturduk. Her bir sınıf için belirlenen alanlar ölçümlenerek zirai çalışmalar yapılabilecek hale getirildi. Ülkenin kalkınması için; 'bir Karınca da sen ol' parolasıyla hareket ediyoruz.

May

Mezunlarımız, mezun adaylarımız ve öğretmenlerimiz ile iftar programında buluştuk.

May

Kişisel Gelişim Uzmanı Tufan YAKAR tarafından öğrencilerimize ‘’Beden dili ve Sesin Doğru Kullanımı’’ konulu seminer verildi.

May

Okulumuzda seçmeli ders olarak okutulan Hüsnü hat dersleri için okullumuzun zemin katında bulunan salonumuz tahsis ettik Öğrencilerimiz çalışmalarını burada sergilediler.