Kas

Öğrencilerde, saygı, sevgi ve vefa duygularını geliştirmek  adına, ilim, hikmet, sanat ve spor alanlarından rol-model olacak örnek şahsiyetlerden Uzm. Psikolog Seçil BOZKURT okulumuzu ziyaret etti.

Kas

M. Akif KLAVUZ’un Hz. Muhammed’in (S.A.V.) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu bir makalesi okundu, değerlendirilmesi yapıldı. Mevlidi Nebi haftası münasebeti ile  de anlamlı bir çalışma yapılmış  oldu.

Kas

Seçmeli Hüsn-i Hat dersi alan öğrencilerimiz Meslek Dersleri öğretmenimiz Osman Şahin’in rehberliğinde yaptıkları ilk çalışmayı okul panomuzda sergilediler. Geleceğin hattatlarını selamlıyoruz.

Kas

Kuranı Tilavet sınıfımızı Tecvit ilminin temeli  sayılan Huruf-ı Mehâric (Harflerin çıkarılış şekilleri) ve seslendirilmeleri ile ilgili görsellerle süsledik.

Kas

Okul müdürümüz İlyas TAN ders denetimleri yaptı. Denetimler esnasında görülen eksikleri görüşmek, tecrübelerini paylaşmak ve de rehberlik yapmak üzere öğretmenlerimizle toplantılar düzenledi.

Ekm

Okulumuz öğrencileri yeni başkanlarını seçti. Çok sayıda adayın girdiği seçimi 12/E sınıfı öğrencilerinden Enes Burak GÖNÜLTAŞ kazandı.

Ekm

"Ceddimizi Neslimizle Buluşturuyoruz."  SODES projesi kapsamında oluşturulan Semazen, Mehteran ve Çanakkale Onbeşliler Grupları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende muhteşem bir gösteri sundu. Halkın yoğun ilgi gösterdiği programa okulumuz öğrencilerinden oluşan Semazen Grubu damgasını vurdu.

Ekm

Okulumuzun uyumlu ve başarılı öğrencileri örnek öğrenci belgesi ile ödüllendirildi.

Ekm

Meslekî Tatbikat Kulübü Meslek dersleri öğretmenlerimizin yönetiminde toplandı. Meslekî uygulama yapabilecek öğrencilerin tespiti yapıldı. Öğrencilere mesleki uygulama yapabilecekleri camiiler ve kuran kursları hakkında bilgi verildi. Mesleki uygulama yönergesi hükümleri anlatıldı.

Ekm

Okul Rehber öğretmenimiz İpek Kahraman tarafından öğretmenlerimize 12-18 yaş grubunun özelliklerini tanımak ve ergenlerle iletişim konulu makale ve kitaplar önerildi.

Ekm

Okul bahçemizi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katkıları ile belirli alanlarını yeniden düzenledik. Bahçe duvarlarımıza bazı hadisler ve hikmetli sözler yazıldı. Yapılan çalışmalar büyük beğeni kazandı.

Barbaros Hayrettin Kız Aİhl Kariyer günleri büyük ilgi gördü.